Vrienden van RTV Noord

VriendenVanNoord-logo

 

Welkom bij de Vrienden van RTV Noord. Onze gezellige vereniging bestaat uit zo’n 650 mensen die RTV Noord en de provincie Groningen een warm hart toedragen.

E-mailadressen gezocht!
Om ook online de vriendschap met onze leden voort te zetten, willen we graag jouw e-mailadres. Je krijgt dan al het nieuws over programma’s en evenementen van RTV Noord maandelijks in je mailbox. Vul hier je gegevens in en maak kans op een leuke goodiebag van RTV Noord!

Nieuwe koers
De Vrienden van Noord varen een nieuwe koers. De afgelopen jaren werd jij als lid één keer per jaar uitgenodigd voor een reis in de provincie en voor deelname aan de Nacht van Noord. We vinden dat te weinig en denken dat het tijd is voor een frisse wind, waarbij we meer gebruik maken van sociale media en beter zichtbaar zijn bij RTV Noord. 

Vacature bestuursleden
Bij het ingaan van deze nieuwe weg, zijn we op zoek naar bestuursleden die daarbij passen. We zoeken ambassadeurs van RTV Noord. Bestuursleden van De Vrienden voelen zich – als echte vrienden – betrokken bij de omroep, bij de programma’s en bij de mensen voor wie RTV Noord er is. Met als hoofddoel: zorgen dat RTV Noord dé zender is en blijft voor het Grunnegs en de Grunnegers. 

Als ambassadeur vind je interactie met RTV Noord belangrijk. Hierbij kun je denken aan het aansluiten bij evenementen, programma’s of het meedenken over nieuwe projecten. Interactie met de leden is uiteraard ook van belang. Om jongere leden ook tegemoet te komen, vinden we het daarom een pré dat nieuwe bestuursleden affiniteit hebben met online en sociale media.

Herken je je in bovenstaand profiel of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jan Hut via info@janhut.com of bel naar +31 (0)6 53 23 54 26.

Waarom lid worden?
Leden van De Vrienden worden als eerste op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen bij RTV Noord. Via Facebook en een maandelijkse nieuwsbrief blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte! Daarnaast zijn er geregeld rondleidingen door de studio’s van RTV Noord en kan je gevraagd worden om mee te denken over programma’s, evenementen of nieuwe projecten. De vereniging is er ook voor de gezelligheid: ieder jaar gaan de leden met elkaar op stap tijdens een uitje in de provincie.

Lidmaatschap
Wil je lid worden van de Vrienden van Noord? Stuur dan een e-mail naar het directiesecretariaat van RTV Noord via khenssen@rtvnoord.nl. De kosten zijn € 10,- per jaar en kunnen worden betaald na jouw aanmelding via de penningmeester.

Heb je vragen over het lidmaatschap bij de Vrienden? Bel ons gerust voor meer informatie: 050-3189999.

Bestuur
Het bestuur van de Vrienden van RTV Noord bestaat uit:
Marten Grupstra
Jan Hut
Henriëtte Kemper