Socials
HomeErvaren TV redacteur (24 uur p.w.)

Ervaren TV redacteur (24 uur p.w.)

Waar gaat dit over?

RTV Noord zoekt een ervaren tv-redacteur die invulling geeft aan Noord Vandaag. Redacteuren zijn de pijlers onder onze organisatie. Ze werken op de nieuwsredactie, in het hart van ons bedrijf. Ze zorgen er voor dat wij snel en adequaat nieuws kunnen brengen op internet, radio en tv. En nieuws vinden we hier heel belangrijk. Sterker nog, het is de reden van ons bestaan.

Wie ben jij?

Je bent gek van het brengen van nieuws en verhalen op tv. Je beseft dat je werkt voor een station dat met beide voeten in de Groningse maatschappij staat. Een station dat er trots op is om verhalen te mogen brengen over en voor Groningers.

Je bent creatief en in staat om andere invalshoeken te bedenken bij het nieuws, je zorgt voor verdieping van het nieuws.

Je voelt je thuis in een team, je staat open voor feedback. En je beseft dat snel werken nooit ten koste mag gaan van accurate berichtgeving.

Wat vragen we van je?

Je hebt bij voorkeur de opleiding HBO Journalistiek of een vergelijkbare studie op universitair niveau afgerond. Je woont in de provincie Groningen of je wilt er gaan wonen. Heb je ervaring als tv-redacteur bij een nieuws-/actualiteitenprogramma, dan heb je een streepje voor.

Wie zijn wij?

RTV Noord hoort bij Groningen als de Martinitoren, het Peerd van Ome Loeks en Ede Staal. Wij richten ons op een specifieke doelgroep; de betrokken Groninger. We behoren al jarenlang tot de best bekeken, beluisterde en aangeklikte regionale omroepen van ons land. De lat ligt dus hoog. We zijn zo eigenwijs om te denken dat er meer in het vat zit, dat we nog meer Groningers aan ons kunnen binden.

Aanbod

Je mag ook wat van ons verwachten. Wij bieden een leuke, afwisselende baan, en we zorgen er voor dat je je werk goed kunt doen. Je wordt ingedeeld in salarisschaal F of G afhankelijk van je ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

Hoe nu verder?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frederick Stokker, eindredacteur (telefoon: 050 3199999). Je CV en een korte video met je motivatie kun je per mail sturen. Graag je reactie uiterlijk dinsdag 10 april mailen naar

Carolina Koomans van P&O: ckoomans@rtvnoord.nl. De gesprekken vinden plaats in week 15 of 16.