Socials
HomeRegels voor het reageren

Regels voor het reageren

RTV Noord nodigt u uit om gebruik te maken van de gelegenheden die onze website biedt voor commentaar, opmerkingen en reacties. Dat kan alleen als u bereid bent om dit te doen onder uw echte, volledige naam en met uw correcte e-mailadres (uw e-mailadres wordt NIET gepubliceerd).

Commentaar, opmerkingen en reacties

Als publieke omroep die streeft naar een open en eerlijke discussie accepteren wij geen valse namen, pseudoniemen, nicknames en onvolledige namen. Wie niet bereid is om zich bekend te maken kan niet reageren op deze website.

Dit zijn onze regels:

U dient de mening te respecteren van anderen die een reactie hebben ingestuurd.

RTV Noord weigert of verwijdert inzendingen:

  • onder een valse naam, pseudoniem, nickname of met onvolledige naam;
  • met een onjuist of ontbrekend e-mailadres;
  • die reclame of propaganda voor producten, evenementen, artiesten en andere websites bevatten;
  • die een URL bevatten of in hoofdletters (Caps Lock) geschreven zijn;
  • die kwetsend, beledigend, lasterlijk of aanstootgevend zijn, en inzendingen die aantoonbaar onjuist of niet ter zake doende zijn (“off topic”);
  • voor wat betreft de reacties in het gastenboek moeten deze betrekking hebben op de programma’s, website en andere uitingen van RTV Noord. Het gastenboek is niet bedoeld als forum, maar alleen voor het incidenteel achterlaten van reacties

RTV Noord behoudt zich het recht voor om:

  • te allen tijde de reactiemogelijkheid uit te zetten (ook wanneer er al reacties zijn geplaatst);
  • de reactiemogelijkheid (al of niet na een waarschuwing) voor een bezoeker te blokkeren.

Beweringen en meningen die geuit worden in de reacties van derden op de site worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze derden ingediend en zijn niet die van de redactie of RTV Noord.

Over het toepassen van deze regels kan niet worden gecorrespondeerd. Met het versturen van uw reactie gaat u akkoord met bovengenoemde regels.

Deze regels en voorwaarden kunnen te allen tijde door RTV Noord aangepast worden. Wij adviseren daarom de regels regelmatig te bekijken.

Datum versie: 30 juli 2012